همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

دومین بسته حمایتی مالی به کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت شد

تصویر مطلب دومین بسته حمایتی مالی به کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت شد
  • یکشنبه 21 بهمن 1397
دومین بسته حمایتی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به حساب کارکنان غیر هیأت علمی دانشگاه واریز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با تصمیم هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مقرر شد به منظور حمایت مالی از کارکنان غیر هیأت علمی دانشگاه، نسبت به ارائه بسته حمایتی اقدام شود.

بسته حمایتی مالی به صورت پلکانی تنظیم شده، به نحوی که کارکنان با حقوق و مزایای کمتر از حمایت مالی بیشتری برخوردار شدند. حداقل و حداکثر بسته حمایتی مالی، ماهیانه 2 تا 4 میلیون ریال بود که به صورت فصلی برای سه ماهه سوم و چهارم سال جاری به حساب کارکنان غیر هیات علمی واریز شد.

لازم به ذکر است، اولین بسته حمایتی مالی دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت، به حساب کارکنان غیر هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای سراسر کشور واریز شد.