صبح امروز صورت گرفت

بازدید دکتر ولایتی، وزیر بهداشت و دکتر طهرانچی از بیمارستان فرهیختگان

تصویر مطلب بازدید دکتر ولایتی، وزیر بهداشت و دکتر طهرانچی از بیمارستان فرهیختگان
  • یکشنبه 21 بهمن 1397
دکتر ولایتی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر طهرانچی صبح امروز از بخش های مختلف بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پس از افتتاح بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی از بخشهای مختلف این بیمارستان از جمله اتاق جراحی، داخلی، اطفال، آزمایشگاه، زنان، رادیولوژی، دیالیز، پزشکی هسته ای، NICU، ICU، بخش‌های اونوکولوژی، اورژانس و ... بازدید کردند.

در این بازدید دکتر نفر (معاون علوم پزشکی دانشگاه)، دکتر مشکینی(معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه)، دکتر قاسم جان بابایی (معاون درمان وزارت بهداشت)، دکتر طهماسب کاظمی (مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی)،دکتر ایرج حریرچی (معاون کل وزارت بهداشت)، دکتر آزادیان (دستیار ویژه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی)، دکتر سیدمحمودرضا آقامیری (سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی)، دکتر منادی (معاون پارلمانی دانشگاه)، دکتر ابطحی (رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران) و جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت حضور داشتند.

یمارستان فرهیختگان مجهز به پد هوایی بوده که برای خدمات‌دهی به اورژانس کشور در غرب تهران نیز آمادگی دارد.

همچنین مجوز فعالیت ۲۰۰ تختخواب برای بیمارستان فرهیختگان از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی أخذ شده است و بخش‌های آنژیوگرافی و جراحی قلب نیز تا ۶ ماه آینده در کنار سایر بخش‌ها فعال خواهد شد.