دکتر نفر در مراسم افتتاح بیمارستان فرهیختگان:

تصویر مطلب ۴۰ درصد پرستاران آموزش دیده دانشگاه آزاد اسلامی هستند/ به دنبال توسعه رشته های تخصصی و فوق تخصصی هستیم
  • یکشنبه 21 بهمن 1397
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر توسعه رشته های تخصصی و فوق تخصصی، گفت: حدود ۴۰ درصد پرستاران در دانشگاه آزاد اسلامی آموزش می‌‌بینند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیین افتتاح بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با حضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و امنا، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بیمارستان فرهیختگان برگزار شد.

دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با تبریک چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی پس از تأسیس در سال 61، آموزش پزشکی خود را با واحد علوم پزشکی تهران در خرداد 64 آغاز کرد و خوشحالیم که امروز شاهد افتتاح بیمارستان فرهیختگان با حضور این جمع فرهیخته هستیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در بیشتر شهرها دارای دانشکده های پزشکی، پرستاری، داروسازی، دندانپزشکی و مامایی است که خدمات قابل توجهی به مردم ارائه می دهد، اظهار داشت: حدود 60 هزار دانشجو در رشته های مختلف پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می کنند.

دکتر نفر با اشاره به اینکه هزار و 889 عضو هیأت علمی در رشته های علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می کنند، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در نقاط مختلف کشور دارای هزار تخت بیمارستانی، 27 مرکز تحقیقاتی و ... است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در سال جاری شاهد افتتاح سه بیمارستان از جمله بیمارستان امام سجاد(ع) در تبریز، بیمارستان امام رضا(ع) در اردبیل و بیمارستان فرهیختگان در تهران بودیم.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: سال ۷۵ طراحی اولیه بیمارستان انجام شد و سال ۷۷ عملیات ساختن آن شروع شد که سال ۹۰ پایان عملیات ساختمانی بود. در سال ۹۳ قرارداد تجهیز بیمارستان منعقد شد، اما سال ۹۵ تجهیز بیمارستان با ۴۰ درصد پیشروی متوقف شد. از بهمن ۹۶ با تشکیل کمیته عالی راه‌اندازی بیمارستان فرهیختگان، فرآیند راه‌اندازی این بیمارستان شدت گرفت و هم‌اکنون نیز شاهد راه‌اندازی آن هستیم.

وی ادامه داد: این بیمارستان بخش‌های مختلفی نظیر اطفال، زنان، ICU، NICU و عمل قلب باز دارد و تعداد کلاس‌های متعددی برای فعالیت آموزشی در این بیمارستان تعبیه شده است.

دکتر نفر به سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی اشاره و تأکید کرد: ارتقا و افزایش کیفیت آموزشی و ارائه باکیفیت‌ترین خدمات بهداشتی و درمانی در کشور، توسعه رشته های تخصصی و فوق تخصصی، ارائه تله مدیسین و پزشک خانواده در شهرها، انجام تحقیقات در مراکز تحقیقاتی با هدف حل مشکلات درمانی کشور با همگرایی رشته های مختلف علوم پزشکی از سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری وزارت بهداشت بتوانیم به طرح پزشک خانواده کمک کنیم.