برگزاری کارگاه آموزشی «سواد فرهنگی» در دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر

تصویر مطلب برگزاری کارگاه آموزشی «سواد فرهنگی» در دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر
  • سه شنبه 23 بهمن 1397
کارگاه آموزشی «سواد فرهنگی» ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، به میزبانی واحد اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اسلامشهر، کارگاه «سواد فرهنگی» ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، به صورت حضوری و مجازی در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که به همت پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری واحد اسلامشهر و واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد؛ بیش از 50 نفر از کارکنان و اعضای هیأت علمی واحدهای استان تهران به صورت حضوری و بیش از 900 نفر از سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی و آنلاین حضور یافتند.

تاریخچه سواد فرهنگی، دیدگاه های موجود در حوزه سواد فرهنگی، فرهنگ و رسانه و تاثیر آن بر سواد فرهنگی، سواد فرهنگی و جامعه ی دانشگاهی، اهمیت و ضرورت سواد فرهنگی، تعاریف، چیستی و چرایی آن از سرفصل های این دوره آزمایشی بود.