دکتر بهشتی خبر داد

ارائه خدمات پزشکی با ۵۰ درصد تخفیف در بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز

تصویر مطلب ارائه خدمات پزشکی با ۵۰ درصد تخفیف در بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز
  • چهارشنبه 15 اسفند 1397
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: درمانگاه بیمارستان امام سجاد(ع) با بهره‌گیری از پزشکان متخصص و متبحر و با نصف تعرفه بخش خصوصی خدمات پزشکی ارائه می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر محمود بهشتی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز درباره خدمات پزشکی درمانگاه بیمارستان امام سجاد(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام سجاد (ع) در ردیف یکی از بزرگ‌ترین مراکز درمانی آذربایجان‌شرقی بوده و شامل درمانگاه، اورژانس شبانه‌روزی و بخش‌های بستری و... است.

به گفته معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، نخستین مرکز دندانپزشکی زیر بیهوشی شمال‌غرب کشور در این بیمارستان راه‌اندازی شده و آماده ارائه خدمات است.

وی به حضور ۶۰ پزشک در ۱۸ تخصص درمانگاه بیمارستان امام سجاد(ع) اشاره کرد و گفت: این درمانگاه برای دسترسی بهتر و سریع بیماران به پزشکان در طبقه همکف بیمارستان واقع شده و با حضور پزشکان متخصص و فوق‌تخصص در طول هفته، همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۲ صبح و با نصف تعرفه بخش خصوصی آماده پذیرایی از بیماران و مراجعان است.