کاشت ۳۵۰۰ اصله نهال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

تصویر مطلب کاشت ۳۵۰۰ اصله نهال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
  • چهارشنبه 15 اسفند 1397
مراسم روز درختکاری با کاشت ۳۵۰۰ اصله نهال در جوار گلزار شهدای گمنام واحد علوم و تحقیقات با حضور مسئولان، استادان، دانشجویان و کارمندان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، دکتر هادی کیادلیری عضو هیأت علمی دانشکده محیط زیست و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات و رئیس انجمن علمی جنگلبانی کشور در مراسم روز درختکاری گفت: در رابطه با شناسایی، شادابی درختان و گونه‌های مناسب و همینطور در زمینه نگهداری، اصلاح و جایگزینی درختانی که در واحد علوم و تحقیقات دچار مشکل شده‌اند، مطالعات علمی صورت گرفته است.

دکتر کیادلیری اظهار داشت: در واحد علوم و تحقیقات به‌واسطه هفته منابع طبیعی و همچنین توجه ویژه این واحد به توسعه فضای سبز، ۳۵۰۰ اصله درخت در طول هفته منابع طبیعی غرس خواهد شد. این درختان با توجه به شرایط اقلیمی در واحد علوم و تحقیقات، از انواع سوزنی برگ، سرو خمره‌ای و نقره‌ای، زیتون تلخ، بادام تلخ، زرشک وحشی، داغداغان و کاج تهران هستند.

وی با بیان اینکه هفته درختکاری جهت یادآوری و اهمیت به منابع طبیعی و احترام به طبیعت است، افزود: با توجه به اینکه ایران از نظر پوشش گیاهی خیلی فقیر است و بحث آب، گرد و غبار و نابودی جنگل‌ها مطرح است، ضرورت اهمیت بیشتر به توسعه فضای سبز احساس می‌شود. تخریب منابع طبیعی شاید در همه جای دنیا باشد اما به دلیل شرایط جغرافیایی که ما در آن هستیم و با توجه به اینکه ۹۳ درصد جغرافیای کشور دارای شرایط خشک و نیمه خشک هست، باید نگاه زیست محیطی در کشور دوچندان باشد.

در حاشیه این همایش، دکتر هومن حمصی رئیس دانشکده محیط زیست و منابع‌طبیعی، دکتر هادی کیادلیری عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات، دکتر جواد رزمی عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات، دکتر فرمهین فراهانی مدیرکل امور عمرانی، املاک و مستغلات این واحد و دکتر فروزان‌فر مجری فضای سبز واحد علوم و تحقیقات مورد تقدیر قرار گرفتند.

براساس این گزارش، در مراسم درختکاری، با حضور جمعی از استادان و کارمندان، مزار شهدای گمنام واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی غبارروبی شد. ‌‌