دکتر باقری:

مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان راه‌اندازی می‌شود

تصویر مطلب مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان راه‌اندازی می‌شود
  • یکشنبه 19 اسفند 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان از افزایش مدارس سما در این استان خبر داد و گفت: سما در شهرستان‌های پارسیان، میناب، رودان و جزیره کیش راه اندازی می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرعباس، دکتر مهدی باقری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در جلسه شورای استانی این دانشگاه که با حضور روسای واحدها و مراکز این استان به میزبانی واحد رودان برگزار شد، از دانشگاه به عنوان پرچمدار گام دوم انقلاب یاد کرد و گفت: دانشگاه باید با مدیریت راهبردی، برنامه ریزی صحیح و اصولی بتواند با توانمندسازی جوانان و میدان دادن آنها در عرصه های مختلف نقش مهمی در تحقق منویات رهبری داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با بیان اینکه علم و دانش مولفه اصلی برای رسیدن به قدرت و عزت است، اظهار داشت: اصلاح زیر ساختها، تلاش در جهت پیشرفت علم و فناوری و استفاده صحیح از امکانات و پتانسیل های موجود از جمله اقدامات مهم در رسیدن به توسعه پایدار در کشور است.

وی از افزایش تعداد مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان خبر داد و گفت: سما در شهرستان‌های پارسیان، میناب، رودان و جزیره کیش راه اندازی می شود.

محسن دهقانی رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این جلسه گفت: توسعه رشته های پزشکی در واحدهای استان، افزایش تولیدات علمی پژوهشی، راه اندازی مراکز رشد و فناوری، تقویت شرکت های دانش بنیان، انعقاد تفاهم نامه با صنایع و رشد فعالیت های دریا محور، ایمن سازی دانشگاهها، تکمیل پروژه های نیمه تمام بخشی از برنامه های مهم این مجموعه است.

دهقانی رشد و توسعه اقتصادی دانشگاه بر پایه اقتصاد دانش بنیان خواستار شد و افزود: روسای واحدهای دانشگاه تلاش کنند تا با استفاده و حمایت از نیروی انسانی مجرب، صاحب ایده و پژوهشگر بتوانند با تولید کالای ایرانی جامعه را در مسیر توسعه قرار دهند.