دانشجویان واحد لنجان قهرمان مسابقات سوپرساباکی شدند

تصویر مطلب دانشجویان واحد لنجان قهرمان مسابقات سوپرساباکی شدند
  • چهارشنبه 22 اسفند 1397
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان موفق به کسب عناوین قهرمانی مسابقات  کومیته سوپرساباکی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد لنجان، محمد سعیدی و علی اسلامی دانشجویان رشته مهندسی برق و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با اخذ کمربند طلایی در سومین دوره مسابقات بین‌المللی سوپرساباکی در رشته لوکیک و سوپرفایت به مقام قهرمانی دست یافتند.

در سومین دوره از رقابت‌های بین المللی سوپرساباکی با حضور ورزشکارانی از ۱۲ کشور در منطقه آزاد ماکو، ۴۰۰ ورزشکار داخلی و خارجی درتمام رده‌های سنی شرکت داشتند.

این مسابقات با حضور کشورهای افغانستان، استرالیا، هند، پاکستان، عراق، سوریه، ازبکستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان، لبنان، پاکستان، گرجستان و ایران برگزار شد.

در این دوره از مسابقات در دو بخش آقایان و بانوان در مجموع امتیازات تیمی، تیم‌های منطقه آزاد ماکو از جمهوری اسلامی ایران به مقام اول دست یافت و تیم‌های کشور‌های افغانستان و عراق به ترتیب دوم و سوم شدند.