با دستور دکتر طهرانچی

مجتمع فرهنگی منتظران در جمکران تأسیس می‌شود

تصویر مطلب مجتمع فرهنگی منتظران در جمکران تأسیس می‌شود
  • چهارشنبه 21 فروردین 1398
مجتمع فرهنگی منتظران در جمکران به دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأسیس می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه سفر استانی به قم برای سخنرانی در نخستین گردهمایی تخصصی روحانیون شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی از مجتمع رفاهی دانشگاه آزاد واحد قم در جمکران بازدید کرد.

در این بازدید که با همراهی دکتر بهروز طهماسب کاظمی مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و امور استان‌ها، حجت الاسلام والمسملین دکتر کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر فضل الهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم و جمعی از مدیران دانشگاه انجام شد، دکتر طهرانچی دستور ساخت مجتمع فرهنگی منتظران را در این فضای رفاهی صادر کرد.

دکتر طهرانچی پیشنهاد داد از محل بودجه فرهنگی به عنوان زیرساخت های فعالیت های فرهنگی، دانشجویی و اردویی برای ساخت این مجتمع فرهنگی هزینه شود.

وی تأکید کرد: مجتمع فرهنگی منتظران می تواند محل مناسبی برای برگزاری اردوهای فرهنگی و معرفتی و فعالیت ها در حوزه علوم اسلامی و انسانی باشد.