با امضای دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی صورت گرفت

رونمایی از «پویش ملی حمایت دانشگاهیان ایران از سیل‌زدگان کشور»

تصویر مطلب رونمایی از «پویش ملی حمایت دانشگاهیان ایران از سیل‌زدگان کشور»
  • دوشنبه 26 فروردین 1398
«پویش ملی حمایت دانشگاهیان ایران از سیل‌زدگان کشور» پس از رونمایی، به امضای دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در همایش بزرگ «من هم یک سپاهی‌ام» که ظهر امروز در سالن شهیدمطهری سازمان مرکزی برگزار شد، با امضای «پویش ملی حمایت دانشگاهیان ایران از سیل‌زدگان کشور»، به این پویش ملی پیوستند.

متن امضا شده توسط دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی به شرح زیر است: «ما استادان دانشگاه به عنوان عضوی از جامعه دانشگاهیان ایران ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان سیل اخیر در کشور، موافقت داوطلبانه خود را با اختصاص یک روز از حقوق برای کمک به سیل‌زدگان کشور اعلام می‌نماییم.»

دکتر طهرانچی همچنین در ذیل این متن نوشت: «معادل یک روز حقوق را تقدیم می‌کنم به پیشگاه این مردمان صبور که نماد مقاومت هستند.»

در مراسم رونمایی از «پویش ملی حمایت دانشگاهیان ایران از سیل‌زدگان کشور»، سردار سرتیپ علی فدوی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران، دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر مردانی مشاور رئیس و سرپرست دفتر انتصابات، مهندسی سیدمجید موسوی مشاور رئیس و رئیس مرکز حراست، دکتر سیدمحمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین نصیرزاده رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی و پدر شهید احمدی روشن نیز حضور داشتند.