تصویر مطلب چهارمین گروه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به مناطق سیل‌زده اعزام شد
  • دوشنبه 26 فروردین 1398
چهارمین گروه تخصصی بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران شامل پزشکان متخصص و دانشجویان کاروز به همراه تجهیزات پزشکی و داروهای ضروری به مناطق سیل زده اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، چهارمین تیم تخصصی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران شامل متخصصان اورژانس، روانشناسی بالینی و بهداشت محیط با هدف رسیدگی به وضعیت بهداشتی، درمانی و ارائه خدمات مشاوره به هموطنان به همراه تجهیزات پزشکی و داروهای ضروری عازم مناطق سیل زده شدند.

دکتر سیدعلی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: تعدادی از داوطلبان و متخصصان نیز در آینده ای نزدیک اعزام خواهند شد تا به صورت مستمر پاسخگوی نیاز هموطنان باشیم.

وی افزود: بسیاری از خواهران نیز داوطلب شرکت در این امر خداپسندانه بودند که با توجه به وضعیت فعلی مناطق سیل زده در گروه های بعدی اعزام خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران حضور دانشجویان به همراه اساتید خود در منطقه را بزرگترین فیلد آموزشی بالینی عنوان کرد و افزود: حضور دانشجویان و دیدن نمونه های مختلف بیماری و روانی می تواند به تجربه و آموزش دانشجویان منجر شود تا درک کاملی از بحران و رفع موارد مشابه داشته باشند.

بر اساس این گزارش تا کنون چهار تیم از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به همراه چهار دستگاه آمبولانس و تجهیزات پزشکی به مناطق سیل زده آق قلا، گمیشان، لرستان و خوزستان اعزام شده اند.

بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز آمادگی خود را جهت پشتیبانی موارد اورژانسی و نیاز به اعزام اعلام کرده اند.