با حکمی از سوی دکتر مشکینی

مدیرکل پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

تصویر مطلب مدیرکل پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد
  • دوشنبه 26 فروردین 1398
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، مدیر کل پشتیبانی این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجید مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، علیرضا طاهری زاده را به عنوان مدیر کل پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

در متن حکم معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

جناب آقای علیرضا طاهری زاده

با سلام و احترام

با عنایت به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی در حوزه پشتیبانی، به موجب این ابلاغ به عنوان «مدیرکل پشتیبانی» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به ایزد منان و بهره گیری از تمامی ظرفیت های موجود، هماهنگی و تعامل سازنده با سایر حوزه های مدیریتی در جهت ارتقاء اهداف ذیل موفق باشید.

1ـ بهینه سازی و ساماندهی امور پشتیبانی از طریق شناسایی فرآیندها و انجام مداخلات اصلاحی لازم

2ـ توجه ویژه به چابک سازی سازمانی و روز آمد نمودن روش ها

3ـ تسهیل و تسریع در انجام امور و مأموریت های محوله

4ـ طراحی و اجرای برنامه های جامع و عملیاتی در خصوص بهینه سازی هزینه ها و مصرف منابع

5ـ اهتمام خاص در انجام معاملات راهبردی، ضمن رعایت صرفه و صلاح دانشگاه

6ـ توجه به همکاران شاغل در حوزه تحت سرپرستی در راستای رعایت شأن و کرامت انسانی ایشان

دکتر مجید مشکینی

معاون توسعه مدیریت و منابع

علیرضا طاهری زاده با مدرک کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دارای سوابق اجرایی از جمله مدیر بیمارستان کامکارـ عرب نیا دانشگاه علوم پزشکی قم، مدیر بیمارستان نکویی ـ هدایتی دانشگاه علوم پزشکی قم، مدیر بیمارستان شهید مدرس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مدیر بیمارستان امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیر بیمارستان سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران و ... است.

همچنین دکتر مشکینی در نامه ای جداگانه از زحمات و تلاش های دکتر سعید علیزاده مدیر کل سابق پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد.