ارسال کمک‌‌های مردمی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مناطق سیل‌زده

تصویر مطلب ارسال کمک‌‌های مردمی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مناطق سیل‌زده
  • سه شنبه 27 فروردین 1398
کمک های دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مناطق سیل‌زده کشور ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، دکتر ابراهیم چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با بیان اینکه کمک‌های این دانشگاه به مناطق سیل‌زده کشور ارسال شد، گفت: دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان همزمان و همگام با سایر واحدهای دانشگاهی در امر خداپسندانه تأمین نیازهای ضروری سیل زدگان کشور با اهدای کمک‌های داوطلبانه نقدی و غیرنقدی شرکت کردند.

وی افزود: نخستین کاروان کمک‌های استادان و کارمندان دانشگاه آزاداسلامی استان گیلان شامل مواد غذایی، وسایل گرمایشی، لباس، کفش، فرش، کنسرو، پتو، وسایل بهداشتی و آب معدنی تحویل هلال احمر استان شد تا با هماهنگی این سازمان، به استان‌های سیل‌زده کشور ارسال شود.