دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد مجری طرح پایش در صنعت ذوب آهن اصفهان

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد مجری طرح پایش در صنعت ذوب آهن اصفهان
  • چهارشنبه 28 فروردین 1398
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با دارا بودن زیرساخت‌ها، امکانات و تنوع رشته‌های تحصیلی به عنوان مجری طرح پایش در صنعت ذوب آهن اصفهان انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف آباد، دکتر علی اکبری رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی از تجهیزات و زیرساخت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاداسلامی واحد نجف آباد بازدید کرد.

وی در این بازدید گفت: در طرح پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای) تمامی پروپوزال‌های دانشگاه آزاد اسلامی ارائه و موضوعات پژوهشی که اولویت‌ کشور است، به اساتید و دانشجویان معرفی می شود.

دکتر علی اکبری اظهار داشت: برای رفع چالش ها و مشکلات در صنعت علاوه بر رشته های فنی و مهندسی باید رشته های علوم انسانی را هم درگیر کرد و از کارشناسان مجموعه های صنعتی نیز در جهت شناخت دقیق مشکلات استفاده کرد تا بتوانیم مشکلات و چالش ها را درست و دقیق بررسی و برطرف کنیم.

رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی درباره انتخاب مجری طرح پایش و تفاهم نامه با شرکت ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: طی جلسات گوناگون و انجام کارشناسی ها، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با دارابودن زیرساخت ها، امکانات وتنوع رشته های تحصیلی به عنوان مجری طرح پایش درصنعت ذوب آهن اصفهان انتخاب شد.

دکتر علی اکبری در پایان گفت: یکی از ویژگی‌های طرح پایش آزاد این است که صنعتگران و متخصصان در حوزه‌های مختلف کاری می‌توانند در کنار اساتید دانشگاهی به عنوان استاد مشاور به دانشجویان و پژوهشگران کمک کنند.