دکتر بشیری:

افزایش کیفیت آموزش و پژوهش باید در اولویت دانشگاه قرار گیرد

تصویر مطلب افزایش کیفیت آموزش و پژوهش باید در اولویت دانشگاه قرار گیرد
  • چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با تأکید بر افزایش سطح کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه ها، گفت:  بالابردن سطح کیفی آموزش و پژوهش برنامه اصلی این واحد دانشگاهی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد میانه، دکتر جبار بشیری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در جلسه هم اندیشی مدیران و مشاوران تحصیلی آموزشگاه های شهرستان میانه، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به خاطر مردم دانش دوست و با فرهنگ این شهر تأسیس شده تا فرزندانشان در شهر خود و بدون دغدغه فکری به تحصیلات عالی بپردازند.

وی افزود: مدیران و مشاوران تحصیلی مدارس، سفیران خوبی در جهت معرفی پتانسیل و ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

دکتر بشیری با تأکید بر افزایش سطح کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه ها، خاطرنشان کرد: رعایت و بالابردن سطح کیفی آموزش، موضوع و برنامه اصلی این واحد دانشگاهی است که باید در اولویت کاری حوزه آموزش قرار بگیرد و با برنامه ریزی منظم و دقیق تر، گام های مؤثری در این واحد دانشگاهی خواهیم برداشت.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، آمادگی کامل خود را برای همه نوع همکاری و ارتباط نزدیک تر با مدارس میانه اعم از هنرستان ها، مؤسسات آموزش عالی، دبیرستان ها و استفاده بهینه از کلیه امکانات آموزشی، آزمایشگاه ها، کارگاه ها، رفاهی و ورزشی و ... اعلام می کند.

دکتر یوسف ساجدی فر معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش میانه نیز دانشگاه و مدارس را دو قطب تأثیرگذار جامعه دانست و گفت: دانشگاه و مدارس، باید همدیگر را به خوبی احساس کرده و در کنار خود بدانند. با آموزش، آگاهی و تغییر نگرشی مثبت، می توان گام های مؤثری در محیط آموزشی برداشت.

وی با بیان اینکه، دانش آموزان باید در آینده کارآفرین بوده و فکر خود را معطوف به مدرک گرایی نکنند، اظهار کرد: این مقوله، یک فرهنگ زیربنایی می خواهد و آن هم در آموزش و پرورش می تواند به رشد برسد.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش میانه خواستار ایجاد و راه اندازی هنرستان کشاورزی با توجه به وجود تمامی امکانات و زیرساخت های لازم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه شد.