نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان:

دانشگاه آزاد اسلامی از بنیه قوی اسلامی و علمی برخوردار است

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی از بنیه قوی اسلامی و علمی برخوردار است
  • چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398
نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از بنیه قوی اسلامی  و علمی برخوردار است و کمک خود را از این مجموعه دریغ نخواهیم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد همدان، حجت‌الاسلام حبیب الله شعبانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان در دیدار با هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از بنیه قوی اسلامی و علمی برخوردار است و ما کمک خود را از این مجموعه دریغ نخواهیم کرد.

وی افزود: امیدواریم بتوانیم در فضای صمیمی از تمامی نظرات و اندیشه استادان دانشگاه بهره کافی را ببریم. صاحب نظران خوبی در دانشگاه ها داریم که متأسفانه کمتر در جامعه حضور دارند.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان اظهار داشت: باید تلاش کنیم که حضور استادان و صاحب نظران در جامعه نمود بیشتری پیدا کند تا جامعه و مردم از اندیشه این افراد بهره مند شوند.

وی تصریح کرد: دفتر امام جمعه بر روی اساتید دانشگاه همیشه باز است و همه صاحب نظران می توانند دغدغه های خود را پیرامون مسائل اجتماعی مطرح کنند.

مرتضی قائمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز در این جلسه پرورش نیروهای خلاق، ارزشمند، مفید، متدین و متخصص را از وظایف اصلی جامعه دانشگاهی دانست و افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی برای پیشبرد اهداف، نیاز مبرم به افرادی دارد که به‌طور همزمان متعهد و متخصص باشند.

قائمی تأکید کرد: تربیت نیروهای متخصص متعهد و دانش آموختگانی که برای جامعه سودمند باشند، هدف اصلی دانشگاه آزاد اسلامی است.