جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار می‌شود

تصویر مطلب جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار می‌شود
  • چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از برگزاری جشنواره قرآن و عترت در این واحد دانشگاهی در خرداد‌ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، علیرضا عبدالرحیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، گفت: دانشگاهیان می‌توانند نسبت به ثبت‌نام در یکی از 24 رشته‌ جشنواره از جمله رشته‌های خوشنویسی، تحقیقات، پایان نامه، نرم افزار pc و موبایلی (اپلیکیشن)، طراحی پوستر، تذهیب، شعر... و تحویل آن به کانون‌های قرآن و عترت اقدام کنند.

وی در خصوص توسعه‌ برنامه‌های قرآن و عترت اظهار داشت: علاوه بر برگزاری مسابقات، کرسی‌های تلاوت، کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه آثار هنری و ادبیات دینی و فرهنگی دانشجویان و دیگر فوق برنامه‌های مرتبط در سال جاری برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به برگزاری بیست و چهارمین دوره از مسابقات شفاهی در مرحله واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: از تعداد 50 نفر شرکت کننده حدود 25 نفر از اساتید و دانشجویان و کارکنان این واحد به مرحله استانی راه یافته اند.