با صدور پیامی

رئیس فدراسیون کاراته، نایب قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک گفت

تصویر مطلب رئیس فدراسیون کاراته، نایب قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک گفت
  • چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398
رئیس فدراسیون کاراته در پیامی به دکتر طهرانچی، کسب عنوان قهرمانی کومیته و نایب قهرمانی مجموع تیم دانشگاه آزاد اسلامی در رقابتهای قهرمانی دانشجویان آسیا را به وی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، سیدحسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته در پیامی کسب عنوان قهرمانی کومیته و نایب قهرمانی مجموع تیم دانشگاه آزاد اسلامی در رقابتهای قهرمانی دانشجویان آسیا را به رئیس این دانشگاه تبریک گفت.

در متن پیام تبریک سیدحسن طباطبایی خطاب به دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

بدینوسیله کسب عنوان ارزشمند قهرمانی بخش کومیته و نایب قهرمانی مجموع اولین دوره مسابقات قهرمانی دانشجویان آسیا که در کشور ماکائو برگزار گردید را به تمامی خادمین و علاقه مندان ورزش صمیمانه تبریک می گوئیم.

بدون شک موفقیت های کاراته کاهای کشور اسلامیمان با هدایت صحیح و مدیرانه جنابعالی، نهادینه کردن اعتقادات و ارزش های اسلامی دانش و تلاش خالصانه مربیان و سعی و عزم راسخ کاراته کشورمان حاصل گردیده است.

این پیروزی بزرگ را ارج نهاده و برای تمای افتخارآفرینان کشور آرزوی توفیق داریم.