آغاز پاکسازی مناطق سیل‌زده توسط قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد خوزستان

تصویر مطلب آغاز پاکسازی مناطق سیل‌زده توسط قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد خوزستان
  • یکشنبه 8 اردیبهشت 1398
رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان از آغاز پاکسازی مناطق سیل‌زده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اهواز، حجت‌الاسلام والمسلمین براتی رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: با توجه به فروکش کردن آب در برخی از مناطق سیل زده استان خوزستان، کار پاکسازی مناطق هوفل سیدناصر، آلبوعید نبی یک، روستای سیدعباس و دوهول را آغاز کرده ایم.

حجت الاسلام براتی افزود: این پاکسازی توسط ماشین آلات سبک و سنگین و همچنین نیروهای دانشگاه آزاد اسلامی با سرعت در حال انجام است و تا پایان کار در کنار مردم عزیز خواهیم بود.

وی ادامه داد: با توجه به نیازسنجی صورت گرفته شده و در راستای تأمین اقلام اساسی و مورد نیاز مردم این مناطق، امروز دو دستگاه کانکس حمام برای نصب در روستای شاچریه بارگیری و توسط این قرارگاه به مردم منطقه تحویل داده شد.

رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان همچنین از حضور تیم مددکاری، مشاوره و جامعه شناسی این دانشگاه در روستای دهول خبر داد و گفت: این کار با هدف انجام امور مشاوره به خانواده های روستائیان، دانش آموزان و آسیب شناسی مسائل مناطق سیل صورت گرفته است.

آغاز آسیب شناسی علمی و پژوهشهای کاربردی در مناطق سیل زده خوزستان

حجت الاسلام براتی گفت: پیرو دستور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر آسیب شناسی علمی جنبه­ های مختلف سیل و مناطق سیل­ زده، کار آسیب شناسی این مناطق توسط قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان آغاز شد.

وی افزود: با هدف مستندسازی علمی و ایجاد نظام موضوعات کاربردی در جهت رفع مشکلات موجود در مناطق سیل زده، کارگروه های فنی و مهندسی، مخاطرات طبیعی (مقابله با سیل و رانش زمین)، کشاورزی و منابع طبیعی، اقتصادی و اجتماعی، مشاوره و روانشناسی، علمی ـ فرهنگی، پزشکی و درمان، دامپزشکی تشکیل شد. همچنین پژوهشگران بازدید میدانی و بررسی های اولیه خود را در مناطق سیل زده شادگان، شعیبیه، گوریه و شوش آغاز کردند.