همایش «طرح استراتژیک  ایجاد اشتغال کامل در کشور» در واحد تهران مرکزی برگزار شد

تصویر مطلب همایش «طرح استراتژیک  ایجاد اشتغال کامل در کشور» در واحد تهران مرکزی برگزار شد
  • چهارشنبه 18 اردیبهشت 1398
همایش «طرح استراتژیک  ایجاد اشتغال کامل در کشور» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تهران مرکزی، دکتر محمد نونژاد معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی در همایش «طرح استراتژیک ایجاد اشتغال کامل در کشور» گفت: حل مشکلات مربوط به اشتغال با موانعی روبه رو است که باید دانشگاه ها برای آن راهکار ارائه دهند، در غیر اینصورت نمی توانیم منتظر نتایج مثبت و راهگشا باشیم.

وی ادامه داد: متأسفانه روستاهای زیادی از سکنه خالی شده اند و باید راهکار ارائه داد تا چرخه تولید در روستاها دوباره به حرکت درآید.

دکتر نونژاد تصریح کرد: ایده‌ها در کنار هم می‌توانند موج مثبتی را در کشور ایجاد کنند. می‌خواهیم فارغ التحصیلان به روستاها بروند و طرح‌های مفیدی را اجرایی کنند.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد تهران مرکزی گفت: به زودی سامانه ثبت ایده ها را در این واحد دانشگاهی راه‌اندازی می‌کنیم تا ایده های خلاقانه دانشجویان و استادان، ثبت شود و مورد استفاده قرار گیرد.

اعظم رحیمی نیک، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در ادامه این نشست، گفت: متأسفانه علاقه به تحصیل در مقطع کارشناسی بسیار کم شده و از طرفی تعداد دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری افزایش داشته است. می توان از ظرفیت بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برای گردآوری و ساماندهی فیزیکی افراد جهت اعزام به روستاها و ایجاد اشتغال استفاده کرد.

رحیمی نیک خاطرنشان کرد: کارآفرینی یعنی از هیچ، همه چیز ساختن. جوانان باهوش ایرانی، پتانسیل زیادی دارند و فقط باید توانایی های آنها را از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل کرد.