رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان مطرح کرد

همکاری آموزشی و پژوهشی واحد خرم‌آباد با دستگاه قضایی

تصویر مطلب همکاری آموزشی و پژوهشی واحد خرم‌آباد با دستگاه قضایی
  • یکشنبه 22 اردیبهشت 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان گفت: واحد خرم آباد با توجه به توانمندی علمی و برخورداری از اساتید مجرب، آمادگی دارد در زمینه های آموزشی، پژوهشی و مشاوره همکاری جدی با دستگاه قضایی داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد خرم آباد، نشست هم اندیشی و تعامل اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با رئیس کل دادگستری استان لرستان و اعضای شورای قضایی استان برگزار شد.

دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این جلسه با اشاره به طرح پایش گفت: یکی از مواردی که در قالب این طرح به دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان واگذار شده، بررسی مشکلات حقوقی و دستگاه قضایی است که تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت های علمی دانشگاه آزاد اسلامی چالش های دستگاه قضایی شناسایی و راهکارهایی برای رفع آن ها در قالب پایان نامه، طرح های پژوهشی و تفاهم نامه با ادارات ذیربط ارائه کنیم.

دکتر بهاروند افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با توجه به توانمندی علمی و برخورداری از اساتید مجرب آمادگی کامل دارد تا در زمینه های آموزشی، پژوهشی و مشاوره همکاری جدی با دستگاه قضایی داشته باشد تا از گسترش آسیب های اجتماعی کاسته شود.

جعفر بدری رئیس کل دادگستری استان لرستان نیز در ادامه جلسه گفت: هرچند استفاده از ظرفیت دانشگاه ها و تجربیات اساتید در دستگاه قضایی سابقه طولانی دارد، ولی این امر هنوز نظام مند نشده و به دلایل مختلف رابطه صحیحی بین دستگاه قضایی و مراکز علمی تعریف نشده که این یک روند معیوب است و نیاز به اصلاح دارد.

وی یکی از مشکلات سیستم قضایی را کهنگی قوانین و برخی تداخلات در وظایف قوای مختلف برشمرد و گفت: خیلی از قوانین ما مصوب سال های دور هستند که با توجه به شرایط امروز جامعه، نیاز به روزآمد شدن دارند، ولی تا آن زمان رویکرد ما این است که با استفاده از همین قوانین موجود، کار را به بهترین شکل ممکن پیش ببریم.

بدری انجام کارهای پژوهشی در سیستم قضایی کشور را امری لازم و ضروری عنوان کرد و گفت: دستگاه قضایی هیچ‌گاه خود را از محیط های دانشگاهی و علمی بی نیاز نمی داند.