نتایج آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اعلام شد

تصویر مطلب نتایج آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اعلام شد
  • چهارشنبه 18 اردیبهشت 1398
نتایج آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، پیرو مصوبه شورای برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه مورخ 97/1/21 و به منظور بهبود سطح زبان انگلیسی دانشجویان دوره دکتری تخصصی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری کلاس‌های آمادگی زبان EPT نموده است، که شرط ورود به این کلاس‌ها شرکت در آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی و کسب حداقل نمره 200 از 1000 است.

با توجه به نمره کسب شده متقاضیان به سه سطح توانمندی دسته بندی می‌شوند. داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین 200 تا 390 شده باید در کلاسهای سطح یک و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین 400 تا 590 شده در کلاسهای سطح دو ثبت نام کنند.

داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها 600 و یا بالاتر شده باید در کلاسهای سطح سه ثبت نام کنند. کلاس‌های مذکور در هر ترم به مدت یک ماه و نیم و 9 ساعت در هفته خواهد بود که جزئیات و روز‌های برگزاری کلاس‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد.

نتایج آزمون تعیین سطح در سایت http://www.azmoon.net اعلام شده است.

انتهای پیام /