رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تأکید کرد

تلاش برای رسیدن به دانشگاهی در تراز نظام جمهوری اسلامی

تصویر مطلب تلاش برای رسیدن به دانشگاهی در تراز نظام جمهوری اسلامی
  • یکشنبه 22 اردیبهشت 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: تلاش می‌کنیم تا دانشگاه در تراز نظام جمهوری اسلامی فعالیت کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در دومین نشست وحدت حوزه و دانشگاه در حوزه علمیه اردبیل گفت: نقاط مشترک بین حوزه و دانشگاه بسیار است و انقلاب حاصل همگرایی حوزه و دانشگاه است تصمیم داریم در دانشگاه آزاد اسلامی مناسبتی کار کردن را کم و به جریان‌سازی فرهنگی کمک کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به نشست‌های قبلی با حوزه‌ علمیه اشاره کرد و گفت: سؤالاتی که مطرح شده بود، نشان داد که نشست‌های مشترک، نتایج بسیار مفید و سودمندی دارد.

در ادامه این نشست اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و حوزه‌ علمیه‌، به ارائه نظرات و پیشنهادات خود درخصوص وحدت حوزه و دانشگاه پرداختند.