نعمتی:

ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، ضامن توسعه آموزش و پرورش است

تصویر مطلب ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، ضامن توسعه آموزش و پرورش است
  • یکشنبه 22 اردیبهشت 1398
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با اشاره به موفقیت‌های هنرستان سما، گفت: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی، می‌تواند توسعه همگن در آموزش و پرورش را تضمین کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد دامغان، نعمت‌الله نعمتی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در بازدید از هنرستان فنی و حرفه‌ای رهپویان دانش گفت: آموزه‌های دینی، اصرار دارد تا در توسعه زیرساخت‌های آموزش، تلاش جدّی داشته باشیم. آموزش‌ها باید بر اساس مهارت‌آموزی بازتعریف شود و دانش عملیاتی جای دروس صرفاً ذهنی را پر کند.

نعمتی ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی را ضامن توسعه پایدار در آموزش و پرورش دانست و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی، صاحب ظرفیت‌های واقعی در زمینه نیروی انسانی، فضای آموزشی و تجهیزاتی است و با نزدیک به 37 سال تجربه آموزشی و پژوهشی به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان، می‌تواند یاری‌رسان خوبی برای توسعه ماندگار و همگن آموزش و پرورش باشد.

وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ساختار حرفه‌ای و مهارتی، می‌تواند اصالت آموزش‌های تئوریک را به سمت آموزش‌های کاربردی تغییر دهد.