کارگاه آموزشی نسخه‌پیچی در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار می‌شود

تصویر مطلب کارگاه آموزشی نسخه‌پیچی در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار می‌شود
  • سه شنبه 24 اردیبهشت 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از تربیت تکنیسین دارو با همکاری انجمن داروسازان کشور در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در نشست مشترک با هیأت مدیره انجمن داروسازان شعبه استان اردبیل گفت: به منظور کسب مهارت و دریافت گواهینامه‌ مهارتی برای اشتغال در مراکز درمانی، کارگاه نسخه‌پیچی با ارائه گواهینامه از سوی انجمن داروسازان برگزار می‌شود.

وی افزود: تربیت نیروهای متخصص در حوزه‌ دارو، تولید دارو و فعالیت‌های دانش‌بنیان از جمله اهداف و برنامه‌هایی است که دانشگاه آزاد اسلامی و انجمن داروسازان شعبه‌ استان اردبیل دنبال کرده و تفاهم‌نامه‌ای در این خصوص منعقد می‌شود.

دکتر رسولی با تأکید بر شعار یک تخصص یک مهارت برای دانشجویان اظهار داشت: تلاش ما بر این است که با برگزاری کارگاه‌های تخصصی برای رشته‌های مختلف و اعطای مدرک معتبر، دانشجویان بتوانند ضمن اخذ مدرک دانش‌آموختگی رشته‌ مربوطه، به یک مهارت فنی نیز مسلح شده و در حین تحصیل یا بعد از دانش‌آموختگی بتوانند جذب بازار کار شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بر اشتغال دانشجویان و دانش‌آموختگان تأکید کرد و افزود: در این زمینه برنامه‌‌های مختلف از جمله برگزاری کارگاه‌های تخصصی کسب مهارت، اجباری کردن درس اختیاری کارآفرینی برای همه‌ دانشجویان و راه‌اندازی شرکت تعاونی دانشجویان و دانش‌آموختگان در دستور کار است.

وی با تأکید بر اینکه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اشتیاق و گرایش بیشتری به کارآفرینی دارند، ادامه داد: حضور و فعالیت 4 مرکز تحقیقاتی برای انجام پژوهش‌های مسأله‌محور، واحدهای رشد و فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان، این فرصت را برای علاقه‌مندان فراهم ساخته تا ایده‌های خود را در این دانشگاه تا مرحله تولید و تجاری‌سازی پیش ببرند.

داور درخشان رئیس انجمن داروسازان شعبه اردبیل نیز گفت: برای توانمندسازی داروخانه‌ها تاکنون 6 دوره‌ نسخه‌پیچی برگزار شده و انجمن آمادگی تربیت افراد با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل را دارد.

وی اظهار داشت: انجمن داروسازان کشور از 80 سال قبل فعالیت خود را آغاز کرده و بالای 40 شعبه‌ فعال در سطح کشور دارد.