دیدار دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با نماینده ولی فقیه

تصویر مطلب دیدار دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با نماینده ولی فقیه
  • شنبه 4 خرداد 1398
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرعباس، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان به مناسبت ماه مبارک رمضان با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس دیدار کردند.

آیت الله غلامعلی نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در دیدار با دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، با اشاره به نقش دانشگاه ها در ترویج فرهنگ دینی و انتقال مفاهیم دینی و انقلابی به نسل جوان، گفت: امروز نقش دانشگاه ها و حوزه های علمیه و مدارس بیش از گذشته حساس شده و همه باید با تکیه بر اهداف انقلاب اسلامی، بتوانیم بسیاری از ناگفته های انقلاب را به نسل جوان و آینده ساز کشور انتقال دهیم.

امام جمعه بندرعباس، با گرامی داشت ایام ماه مبارک رمضان و شب های قدر، این ایام را فرصتی برای تهذیب نفس و تزکیه اخلاقی برشمرد و افزود: فرصت سوزی در این ایام برای انسانی که معلوم نیست تا فردا زنده باشد یا خیر، یک غنیمت بزرگ است، همه باید در این ایام به خصوص شبهای قدر با دعا به درگاه خداوند تبارک و تعالی، طلب عفو و مغفرت کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به آزادسازی خرمشهر و دفاع مقدس، گفت: آزاد سازی خرمشهر یک معجزه الهی بود که در ذهن و گمان هیچ کس نمی گنجید که رزمندگان ما بتوانند از سد فولادی دشمن گذر کنند و آنان را به اسارت بگیرند.

آیت الله نعیم آبادی تاکید کرد: باید همه این ارزشها در قالب برنامه های فرهنگی در اختیار نسل جوان قرار بگیرد تا آنان با مضامین معنوی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی آشنا شوند.

دکتر مهدی باقری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این دیدار با گرامیداشت این ایام معنوی و آزاد سازی خرمشهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی مردمی و اسلامی است که با حرکت در مسیر ولایت، هر روز قله های ترقی و پیشرفت را در ابعاد علمی، پژوهشی، فناوری و ... فتح می کند و این نشان از مدیریت جهادی مسئولان این دانشگاه است.

وی افزود: منویات و رهنمون های مقام معظم رهبری همواره چراغ راه آینده است و ما همواره با حرکت در این مسیر روشن و انقلابی، سعی داریم تا بتوانیم با خدمات هر چند کوچک خود، همگام با توسعه و ترقی کشور کار کنیم.

دکتر باقری گزارشی از برنامه های فرهنگی عنوان کرد و گفت: برگزاری مراسمات مذهبی و فرهنگی در کنار برنامه های علمی و پژوهشی، نگاه دانشجو را به آینده روشن تر و دقیق تر می سازد و این نشان می دهد که این دانشگاه یک دانشگاه انقلابی از مردم و برای مردم است.