مهندس کرمی خبر داد

استقرار حوزه ستادی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران در ساختمان جدید

تصویر مطلب استقرار حوزه ستادی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران در ساختمان جدید
  • شنبه 4 خرداد 1398
معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از استقرار کامل حوزه ستادی در ساختمان جدید به منظور ارتقاء فضای آموزشی و توسعه دانشکده‌ها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، مهندس همایون کرمی اخوت معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از استقرار کامل حوزه ستادی این دانشگاه در ساختمان جدید واقع در گل یخ به منظور ارتقاء فضای آموزشی و توسعه دانشکده‌ها خبر داد.

وی افزود: با انتقال ساختمان ستادی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در زرگنده به ساختمان گل یخ، فضای فیزیکی دانشکده های پزشکی، پیراپزشکی و علوم و فناوری‌های نوین امکان توسعه خواهند یافت.

مهندس کرمی تصریح کرد: پس از تجمیع واحدهای پزشکی، دندانپزشکی و علوم دارویی در مردادماه 96 به دلیل فضای محدود فیزیکی امکان توسعه و رشد داشکده ها طبق استانداردهای وزارتین علوم و بهداشت مقدور نبود، لذا برای رفع این مشکل در چندین فاز اقدام به توسعه فضای فیزیکی کردیم.

وی افزود: در گام نخست با اضافه کردن بخشی از سازمان مرکزی واقع در پاسداران به دانشکده دندانپزشکی فضایی بالغ بر 2700 متر مربع به این دانشکده افزوده شد. سپس با انتقال فاز اول و دوم دانشجویان به ساختمان پونک، دانشکده‌های پرستاری و مامایی و بهداشت و مهندسی پزشکی به طور کامل مستقل شدند.

مهندس کرمی در ادامه گفت: پس از آن با تکمیل و راه‌اندازی ساختمان ظفر، دانشکده شیمی دارویی مستقل و فضایی بالغ بر 2500 متر مربع به طور کامل در اختیار این دانشکده قرار داده شد و بالطبع با جداسازی دانشکده شیمی دارویی از دانشکده داروسازی فضای بیشتری نیز در اختیار دانشکده داروسازی و علوم دارویی قرار گرفت.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران اظهارداشت: با تصمیم هیأت رئیسه، دانشکده علوم و فناوری‌های نوین که قبل از تجمیع در هر دو واحد پزشکی و علوم دارویی وجود داشت به طور کامل در ساختمان زرگنده مستقر شد و گروه روانشناسی به ساختمان واقع در موسیوند منتقل شد.

وی افزود: به منظور توسعه دانشکده‌های پزشکی، پیراپزشکی و علوم و فناوری‌های نوین کلیه بخش‌های ستادی به ساختمان واقع در گل یخ منتقل شدند تا ضمن تجمیع بخش‌های اداری، فضای دانشکده‌های فوق الذکر نیز افزایش یافت.

مهندس کرمی در ادامه سخنان خود هدف از این جابجایی ها را ارتقای فضای آموزشی و پژوهشی، افزایش سرانه فضای هر دانشجو و نیز استقلال دانشکده ها عنوان کرد.

وی در پایان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات استادان، همکاران و دانشجویان از انجام برخی اقدامات بعد از ماه مبارک رمضان جهت رفاه حال همکاران خبر داد.

بر اساس این گزارش ساختمان گل یخ واقع در نزدیکی سه دانشکده پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی است که پیش از این در اختیار واحد تهران غرب و واحد علوم دارویی بود.