دبیرخانه دائمی قرآنی سما دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد

تصویر مطلب دبیرخانه دائمی قرآنی سما دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد
  • یکشنبه 5 خرداد 1398
دبیرخانه دائمی فعالیت‌های قرآنی سما دانشگاه آزاد اسلامی در مشهد مقدس راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، دکتر علی سروری مجد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد هدف از تشکیل دبیرخانه دائمی قرآن سما کشور را تحقق منویات مقام معظم رهبری درباره تربیت 10 میلیون نفر حافظ کل قرآن در کشور دانست و گفت: تصمیم گیری و برنامه ریزی برای تربیت هزار نفر حافظ کل قرآن کریم در مدارس سما کشور انجام شده است که سهم مدارس سما مشهد ۱۰۰ حافظ است که با آغاز به کار این دبیرخانه، تربیت حافظان نیز شروع خواهد شد.

وی مهارت افزایی معلمان قرآن مدارس سما کشور را از دیگر اهداف این دبیرخانه دائمی عنوان کرد و افزود: معلمان قرآن مدارس باید با آخرین متدهای حفظ و قرائت قرآن آشنا شوند، آشنایی با تجوید، صوت، لحن، ترجمه و تفسیر قرآن کریم از دیگر اهداف راه اندازی دبیرخانه دائمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی ادامه داد: بهترین تربیت برای کودکان و نوجوانان انس با قرآن کریم و آشنایی با مفاهیم بلند کلام وحی است که باید مورد توجه و اهتمام قرار گیرد .

دکتر سروری مجد اظهار داشت: این دبیرخانه برای تحقق اهداف خود تفاهم نامه هایی با اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی و دارالقران سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی منعقد کرده و از همه پتانسیل های موجود برای تقویت فعالیت های قرآنی استفاده خواهد کرد.