خدمت‌رسانی تیم پزشکی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی به بیش از 3 هزار سیل زده

تصویر مطلب خدمت‌رسانی تیم پزشکی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی به بیش از 3 هزار سیل زده
  • سه شنبه 7 خرداد 1398
تیم پزشکی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در مناطق سیل زده به ارائه خدمات پزشکی به بیش از 3500 سیل زده پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اهواز، علیرضا تقیان معاون پزشکی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه تیم پزشکی این قرارگاه تا کنون به بیش از 3500 نفر خدمات پزشکی ارائه داده اند، گفت: این تیم 26 نفره شامل 12 پرستار، 8 پزشک عمومی، یک فوق تخصص ریه، 6 ماما با هدف خدمت رسانی در مناطق سیل زده بعد از عادی شدن شرایط، خدمات پزشکی و درمانی خود را ارائه کردند.

تقیان افزود: تیم پزشکی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در شهرستان حمیدیه، روستاهای البوعید نبی 1و2، حمدان سجله، بیت شوکابه، حویش، قاسم زامل، بیت قشم، شاملی، حاجم فامی، بیت خلف، آلبو مروح، علاونه ضعیف، بیت گنیم، وصله شموسی و سدره، هوفل غربی، هوفل شرقی، شاکریه، سیدناصر، شموس و اسافره سوسنگرد، چم العبید باوی کار خدمات پزشکی، پرستاری، مامایی و ارائه ملزومات بهداشتی را به مدت 5 روز انجام دادند.

وی مبلغ داروهای مصرفی را حدود 40 میلیون تومان برای بیش از 3500 نفر عنوان کرد و گفت: بیش از 70 نفر هم مشاوره مامایی دریافت کردند.

معاون پزشکی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه به طور میانگین در هر روستا 70 نفر خدمات دریافت می‌کردند، گفت: در مجموع 10 نفر از بیماران جهت ادامه درمان به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ارجاع داده شدند.