برگزاری جلسه آموزشی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در واحد نجف آباد

تصویر مطلب برگزاری جلسه آموزشی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در واحد نجف آباد
  • یکشنبه 19 خرداد 1398
جلسه آموزشی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف آباد، در راستای اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون جلسه آموزشی داوطلبان سنجشگر با حضور نماینده شبکه بهداشت، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده پرستاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار شد.

فشارخون بالا به علت ایجاد تغییرات در عملکرد بدن، باعث بروز بیماری های قلبی، کلیوی، سکته های مغزی، ناتوانی و مرگ و میر زودرس در بین افراد مبتلا خواهد شد. در خارج از کشور از هر ۸ نفر ۱ نفر مبتلا به بیماری فشار خون بالا است و این آمار در ایران ۱ نفر از هر ۵ نفر را شامل می شود.

اضطراب زیاد، عدم توجه به تغذیه مناسب، عدم استفاده از سبزیجات و میوه، پیاده‌روی نکردن و استفاده زیاد از نمک از عوامل مهم تاثیرگذار در ابتلا به فشار خون بالاست.

در اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون، پایگاه هایی در سطح شهرستان نجف آباد به صورت ثابت و سیار در نظر گرفته شده است و در همین راستا دانشکده پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با حضور حداکثری دانشجویان داوطلب، شبکه بهداشت شهرستان را در اجرای هر چه بهتر این طرح یاری خواهد کرد.