آزمون جامع دانشگاه آزاد میانه در 6 رشته تحصیلی برگزار می شود

تصویر مطلب آزمون جامع دانشگاه آزاد میانه در 6 رشته تحصیلی برگزار می شود
  • دوشنبه 20 خرداد 1398
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، از برگزاری آزمون جامع دوره دکتری در 6 رشته تحصیلی در نیمه دوم خردادماه در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد میانه، دکتر جلیل اجلی معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: آزمون جامع دوره دکتری در 6 رشته تحصیلی در نیمه دوم خردادماه در این واحد دانشگاهی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه آزمون بخش کتبی آزمون جامع دکتری تخصصی روز سه شنبه 11 تیرماه در محل دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می شود، اظهار داشت: بخش شفاهی این آزمون نیز روزهای چهارشنبه 12 و پنجشنبه 13 تیرماه 1398 در محل مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در 6 رشته باستان شناسی، مهندسی کامپیوتر – نرم افزار، زراعت، علوم اقتصادی – اقتصاد اسلامی، علوم اقتصادی و علوم مهندسی باغبانی – فیزیولوژی تولید و پس از برداشت گیاهان با حضور مدیران گروه های رشته ها و استادان مجرب برگزار می شود.

دکتر اجلی تصریح کرد: هدف از برگزاری این آزمون، سنجش توانمندی، تحلیل و استنباط منطقی دانشجو در برخورد با مسائل علمی، کسب اطمینان از قابلیت های آموزشی و پژوهشی دانشجویان دکتری و برخورداری از قوه ابتکار و قابلیت های پژوهشی است.

وی با اشاره به شرایط برگزاری این آزمون افزود: آزمون جامع برای دانشجویان دوره دکتری حداکثر دوبار، در نیمسال سوم و چهارم برگزار می شود و دانشجویان باید حداکثر تا پایان نیمسال چهارم آزمون جامع خود را با موفقیت به اتمام برسانند.

معاون علمی واحد میانه خاطرنشان کرد: چنانچه دانشجو نتواند مرحله آموزشی را با موفقیت به پایان برساند از ادامه تحصیل محروم می شود و لازمه شرکت در آزمون جامع، کسب امتیاز لازم در آزمون زبان خارجی معتبر بر اساس قوانین مصوب دانشگاه است.

دکتر اجلی ترکیب هیأت برگزار کننده آزمون شفاهی را همان ترکیب آزمون کتبی عنوان کرد و گفت: ارزش آزمون های کتبی و شفاهی 50 درصد است و میانگین کل نمرات دانشجو در آزمون جامع نباید از 16 (بر پایه 20) کمتر باشد.

وی ادامه داد: آزمون جامع زیر نظر شورای تحصیلات تکمیلی گروه یا دانشکده و توسط هیأتی مرکب از 5 نفر، استاد راهنما و چهار نفر عضو هیأت علمی، دارای حداقل مرتبه استادیاری یا استادیار پژوهشی با 3 سال سابقه تدریس یا تحقیق در دوره های تحصیلات تکمیلی انجام می شود.