با حضور دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی

اجلاس رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد

تصویر مطلب اجلاس رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد
  • چهارشنبه 22 خرداد 1398
اجلاس دوروزه رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در گرامیداشت سی‌وهفتمین سالگرد تأسیس این دانشگاه آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اجلاس رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در گرامیداشت سی‌وهفتمین سالگرد تأسیس این دانشگاه با عنوان «دانشگاه آزاد اسلامی؛ گام دوم انقلاب اسلامی» صبح امروز در کتابخانه دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات آغاز به کار کرد.

علاوه بر حضور و سخنرانی دکتر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنا و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه، مسئولان کشوری، معاونان، مدیران کل و رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و... در این اجلاس دوروزه حضور خواهند داشت.

برگزاری کمیسیون‌های تخصصی ازجمله نشست مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، نشست تخصصی واحدهای دارای دانشجویان غیرایرانی، نشست تخصصی واحدهای دارای رشته‌های علوم پزشکی و... ازجمله برنامه‌های جانبی این اجلاس دو روزه است.