دکتر وحدت مطرح کرد

تصویر مطلب بهره‌مندی دانشگاه آزاد اسلامی از نیروی انسانی توانمند و زیرساخت‌های توسعه فناوری
  • چهارشنبه 22 خرداد 1398
رئیس هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: بهره‌مندی از نیروی انسانی توانمند، زیرساخت‌های توسعه فناوری از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه توسعه و فناوری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی وحدت رئیس هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در همایش رؤسای واحدهای دانشگاهی که امروز در سالن همایش‌های کتابخانه دکتر حبیبی برگزار شد، گفت: کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار، تجاری‌سازی نوآوری‌ها، دستاوردهای پژوهشی و اختراعات، کاربردی‌کردن دانش از طریق ارائه کمک‌ها و خدمات مالی و پشتیبانی به شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان، مأموریت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی است.

وی ارائه تسهیلات، سرمایه گذاری، ضمانت‌نامه و توانمندسازی را از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی برشمرد و افزود: تقویت تعامل با سایر بازیگران اکوسیستم نوآوری کشور، طراحی ابزارهای جدید متناسب با نیازهای پویای اکوسیستم نوآوری کشور، چابک‌سازی و تسهیل ابزارهای موجود، کاهش تصدی‌گری و برون‌سپاری حداکثری خدمات، تمرکز بر حل مسائل و چالش‌های ملی و راهبردی، توسعه شبکه تأمین دانش‌بنیان حول صنایع بزرگ کشور، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری در طرح‌های دانش‌بنیان و ... از رویکردهای صندوق نوآوری و شکوفایی است.

دکتر وحدت با اشاره به مهمترین ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه توسعه فناوری و نوآوری خاطرنشان کرد: بهره‌مندی از نیروی انسانی توانمند و دانش‌آموخته همچون اعضای هیأت علمی و دانشجویان، تنوع رشته‌های تخصصی، بهره‌مندی از زیرساخت‌های توسعه فناوری نظیر مراکز رشد، برنامه‌های کارآفرینی و توسعه فناوری و توزیع جغرافیایی گسترده از ظرفیت های این دانشگاه در حوزه توسعه و فناوری است.

وی تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و استارت‌آپ‌های دانشگاه از طریق صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه، راه‌اندازی شتابدهنده‌های دانش‌بنیان به منظور حمایت از هسته‌های فناور و استارت‌آپ‌ها و مشارکت در مگاپروژه‌های فناورانه در راستای اولویت‌های بخشی یا منطقه‌ای کشور را از راهکارهای همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد.