دکتر علمایی تأکید کرد

تصویر مطلب توسعه فناوری‌ها متناسب با نیاز جامعه/ اصلاح هرم هیات علمی بر اساس استراتژی‌های جدید دانشگاه آزاد اسلامی
  • پنج شنبه 23 خرداد 1398
سرپرست معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی بر بازنگری و بهبود نظام آموزشی و پژوهشی با هدف افزایش کارآمدی، توسعه فناوری‌های متناسب با نیاز جامعه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر جواد علمائی سرپرست معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه در دومین روز از اجلاس روسای واحدهای دانشگاهی که امروز در سالن همایش کتابخانه دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، گفت: باید در دانشگاه آزاد اسلامی بستری فراهم کنیم که اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی محقق شود. این دانشگاه در یک ریل جدیدی قرار گرفته و فرصت خدمت را برای مدیران فراهم کرده است.

وی با اشاره به استراتژی‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بازنگری و بهبود نظام آموزشی و پژوهشی با هدف افزایش کارآمدی، توسعه فناوری های متناسب با نیاز جامعه با نگرش ایجاد تحول در علوم، مهندسی و کشاورزی و توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت، جامعه و کشاورزی از استراتژی های مهم است.

بهبود هرم هیات علمی بر اساس استراتژی‌های جدید دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر علمائی بر بهبود روابط و تعاملات بین المللی دانشگاه و اصلاح فرآیندهای اجرایی تأکید کرد و افزود: براساس استراتژی های جدید دانشگاه در حوزه آموزشی و پژوهشی نسبت هرم هیأت علمی اصلاح و بهبود می یابد و آموزش عالی بر اساس تقاضای اجتماعی و مزیت رقابتی واحدها و سند آمایشی سرزمینی دانشگاه گسترش پیدا می کند.

سرپرست معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی با بیان اینکه نیازمند فعالیت های درون و برون سیستمی در این معاونت به منظور دستیابی به اهداف هستیم، اظهار داشت: بهره گیری از تجربیات سایر کشورها به منظور ایجاد فرصت مطالعاتی، افزایش مهارت دانش آموختگان، نیازسنجی آموزشی و پژوهشی، نوآوری و روش‌های جدید آموزش و پژوهش، اخذ مشاوره از انجمن های علمی از فعالیت های برون سازمانی است.

وی ادامه داد: ارائه برنامه آموزشی و درسی جدید، بازنگری آیین نامه‌ها، گسترش علوم بین رشته ای، تغییر رویکردهای پژوهشی محصول محور به جای مقاله محور و تقویت تسهیلات آموزشی و پژوهشی از فعالیت های درون سیستمی است.