معاون وزارت ورزش در واحد اردبیل تاکید کرد

استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای علمی‌شدن ورزش

تصویر مطلب استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای علمی‌شدن ورزش
  • یکشنبه 26 خرداد 1398
معاون فرهنگی و توسعه ورزش‌های همگانی وزارت ورزش و جوانان بر استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اردبیل در علمی‌شدن فعالیت‌های ورزشی این استان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش‌های همگانی وزیر ورزش در بازدید از مرکز سنجش سلامت و استعدادیابی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، گفت: راه‌اندازی این مرکز ظرفیت بزرگی است که به علمی‌شدن ورزش کمک‌ کرده و کارهای علمی را جایگزین فعالیت‌های سنتی می‌کند.

وی افزود: این مرکز برای استعدادیابی و ارائه‌ خدمات عمومی در ورزش کمک بزرگی برای مجموعه‌ ورزش استان محسوب شده و بخش مردمی‌اش خیلی ارزشمند است.

دکتر اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به ایفای نقش مسئولیت اجتماعی این دانشگاه در حل مسائل و اجرای طرح‌های تحولی در دانشگاه اشاره کرد.

وی از جمله طرح‌های تحولی اجرا شده در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل را راه‌اندازی مرکز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی عنوان کرد و گفت: این طرح با سرمایه‌گذاری 3 میلیارد ریال و با امکانات موجود به ارزش 30 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده که خدمات ورزشی و پزشکی به جامعه‌ ورزشی استان ارائه می‌کند.

دکتر رسولی بر آمادگی این دانشگاه برای ارائه خدمات علمی، آموزشی و خدمات ورزشی برای جامعه‌ ورزشی استان تأکید کرد.