همایش استاد تراز انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

تصویر مطلب همایش استاد تراز انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • یکشنبه 2 تیر 1398
همایش استاد تراز انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، همایش استاد تراز انقلاب اسلامی با حضور مسئولان و اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره)، برگزار شد.

دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در این همایش، گفت: ۳۱ سال پیش و در بحبوحه ارسال نامه امام خمینی(ره) به گورباچف، غرب انتظار داشت که ایران به شرق گریزان شود درحالی که سخنان حکیمانه امام (ره) دنیا را متحول کرد.

وی ادامه داد: امتداد گفتمان انقلاب اسلامی توسط مقام معظم رهبری پس از ۳۱ سال در جنگ شناختی و روانی دشمن دیده می‌شود. در این شرایط اساتید دانشگاه باید مسلط به مبانی جنگ شناختی شوند.

رئیس بسیج اساتید کشور اظهار داشت: امروز جنگ‌های دوره پست‌مدرن و جنگ‌های شناختی شروع شده که به جنگِ جنگ‌ها مرسوم است. لیبی و عراق با جنگ‌های پست‌مدرن تصاحب شدند. جنگی نظامی اتفاق نمی‌افتد و این دنیا هاضمه جنگ‌های سخت را ندارد.

وی با بیان اینکه آمریکا ضعیف شده است، گفت: امروز در سایه مقام معظم رهبری تلفیق علم و ایمان، جمهوری اسلامی را در بالاترین نقطه عزت قرار داده است. اکنون باید دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان از خود سوال کنند که در شرایط کنونی ما در کجا هستیم.

وی تأکید کرد: دانشگاه‌ها باید با تلفیق علم و عمل و مسئله‌محوری در اقتصاد شهری موثر باشند.

دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه گام دوم را محور حرکت خود قرار داده است

دکتر سیدمحمود ‌هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در همایش «استاد تراز انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره دکتر چمران» گفت: زندگی شهید چمران سرشار عشق، ایمان، مجاهدت و فداکاری بود. ایشان دستگیر محرومات و مستضعفان و پایبند ولایت بود.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، حل مسائل و مشکلات جامعه است، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را محور حرکت خود قرار داده و بر این اساس برنامه‌های خود را تنظیم کرده است. ازجمله این برنامه‌ها، حل مسائل جامعه است. گره زدن اقتصاد شهرها و فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی، در راستای حل مسائل جامعه است و این دانشگاه نیازهای پژوهشی کشور را جزو اولویت‌های خود قرار داده است.

دکتر ‌هاشمی با بیان اینکه جمعه گذشته 300 نفر از مسئولان کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور سخنران قبل از خطبه‌های نمازجمعه بودند، گفت: این مسئولان فعالیت‌ها و اقدامات دانشگاه را در راستای حل مشکلات جامعه به سمع و نظر مردم می رسانند.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در پایان تأکید کرد: در یک سال گذشته شبکه‌ای از اساتید مؤمن و انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی سازماندهی شده تا در عرصه‌های مختلف در خدمت انقلاب و کشور باشند.

مهمترین شاخص استاد تراز انقلابی، باور داشتن نظام، انقلاب و امام (ره) است

دکتر محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، با تبریک روز بسیج اساتید و گرامیداشت یاد شهید چمران، اظهار داشت: خصوصیات استاد تراز انقلابی باید تدوین شود تا همه به آن دسترسی داشته باشند.

وی با بیان اینکه کسی می تواند استاد تراز انقلابی باشد که به امام خمینی (ره) باور و اعتقاد قلبی داشته باشد، گفت: امام (ره) در مسیری که انتخاب کرده بود، هیچ تردیدی نداشت و این موضوع باید مورد توجه اساتید قرار گیرد.

دکتر آقامیری خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با اساتید، فرمودند که استاد تراز انقلابی باید عالم باشد. اخلاص، اخلاق و توانایی تربیت درست نسل جوان خصوصیاتی است که اساتید را از یکدیگر متمایز می‌کند. درواقع مهمترین شاخص استاد تراز انقلابی باور داشتن نظام، انقلاب و امام خمینی (ره) است.

استاد تراز انقلاب باید مسئله‌محور و رصدکننده فناوری باشد

دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، در این همایش با بیان اینکه پرداختن به مقوله استاد تراز انقلابی در مقولات دانشگاهی خالی بوده است، گفت: استاد انقلابی باید آگاه باشد که انقلاب اسلامی از او چه توقعی دارد. این مبحث باید به صورت یک منشور در سیستم فکری دانشگاهی تدوین شود.

وی با بیان اینکه امام (ره) از دانشگاه به عنوان کارخانه آدم‌سازی یاد می‌کند، خاطرنشان کرد: این مسئله اهمیت دانشگاه را نشان می‌دهد. از این رو اساتید دانشگاه باید نهایت دقت خود را در کلاس‌های درس به کار برند.

دکتر قاضی مغربی با اشاره به برخی ویژگی های استاد تراز انقلابی، تصریح کرد: دردآشنا بودن، تعامل با جامعه، مسئله‌محور بودن، تدریس عاشقانه، اخلاص، رصدکننده فناوری، آشنایی با مفاهیم قرآن و ائمه (ع)، آینده‌پژوهی و... برخی از شاخص هایی است که استاد تراز انقلابی باید دارا باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) در پایان یاد و خاطر شهید دکتر چمران را گرامی داشت.

در پایان این مراسم، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی، دکتر علیرضا منظری توکلی معاون آموزش های عمومی و مهارتی و دکتر حسین نصیرزاده رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه، از 10 استاد تراز انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.