برداشت بیش از 7 تن یونجه از مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد

تصویر مطلب برداشت بیش از 7 تن یونجه از مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد
  • دوشنبه 3 تیر 1398
بیش از 7 تن یونجه از 4 و نیم هکتار اراضی مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برداشت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرکرد، به منظور جذب درآمدهای خارج از شهریه و وابستگی کمتر به شهریه دانشجویی، 4 و نیم هکتار از زمین های آبی مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد امسال به کشت یونجه اختصاص یافت که به طور میانگین از هرهکتار دو تن محصول برداشت شد.

دکتر مظاهر نیکخواه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و واحد شهرکرد با اعلام این خبر گفت: این دانشگاه به منظور تحقق شعار سال از سوی مقام معظم رهبری و حمایت از ایده های جوانان به ویژه دانشجویان، اقدام به هدایت و حمایت از ایده ها می کند تا این ایده ها تبدیل به ثروت شود.

وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری از ایده های مختلف دانش بنیان، ثروت آفرین و ایده های علمی برای تبدیل شدن به ثروت حمایت می کند. طرح حمایت از ایده های ثروت آفرین در قالب حمایت از دانشجویان دانشگاه، دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی و افراد بومی اجرایی می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد تصریح کرد: در راستای عدم وابستگی به شهریه دانشجویی ، 4 و نیم هکتار از اراضی مزرعه دانشگاه به کشت یونجه اختصاص داده شد که در چین اول، بیش از 7 تن یونجه خشک برداشت شد.

دکتر نیکخواه با بیان این که در مزرعه یونجه از روش های آبیاری نوین استفاده می شود، افزود: آبیاری یونجه در مزرعه دانشگاه با روش آبیاری بارانی کاملاً مکانیزه اجرا می شود. همچنین برداشت یونجه و بسته بندی آن نیز با کمک دستگاه انجام می شود.

وی گفت: نخستین دوره برداشت این محصول انجام شد و شرایط اقلیمی مناسب استان چهارمحال و بختیاری در فصل های تابستان، امکان 4 دوره برداشت دیگر یونجه را در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی واحد شهرکرد فراهم کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری افزود: در هر دوره برداشت حدود 7 تن علوفه خشک تولید و علوفه 100 رأس گاو شیری گاوداری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد تأمین می شود.

دکتر نیکخواه اظهار داشت: تصمیمات ما در زمینه کاشت و برداشت در این مزرعه بر اساس نظرات کارشناسی اعضای هیأت علمی دانشکده کشاورزی انجام می گیرد میزان برداشت محصول در این مزرعه، از میانگین استاندارد بیشتر و با کیفیت تر بوده است.