تصویر مطلب نخستین عمل جراحی لاپاروسکوپی در بیمارستان امام سجاد(ع) دانشگاه آزاد تبریز با موفقیت انجام شد
  • دوشنبه 3 تیر 1398
نخستین عمل جراحی لاپاروسکوپی (جراحی بدون برش) در بیمارستان امام سجاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با موفقیت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر یوسف ادیانی فوق تخصص جراحی گفت: نخستین عمل جراحی لاپاروسکوپی کیسه صفرا با دستگاه پیشرفته(استرایکر) بر روی بیمار خانم 50 ساله در بیمارستان امام سجاد(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با موفقیت انجام شد.

وی به مزیت عمل لاپاروسکوپی اشاره کرد و گفت: این عمل با برش های بسیار کوچک انجام می شود، درد آن بسیار کمتر و ریکاوری آن نیز بسیار سریع تر است. همچنین بیمار می تواند حدود 4 الی 5 روز بعداز عمل به کارهای روزمره خود بپردازد.

دکتر ادیانی افزود: این عمل چون برش های زیادی ندارد، بیمار اگر در آینده کارهای سنگین نیز انجام دهد، احتمال فتق‌های جدار شکم بسیار کمتر است.

وی اظهار داشت: به دلیل عدم تماس دست جراح با قسمت های داخلی بدن احتمال چسبندگی نیز بسیار کمتر است.