عرضه نخستین محصولات تجاری کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کرج به بازار

تصویر مطلب عرضه نخستین محصولات تجاری کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کرج به بازار
  • دوشنبه 3 تیر 1398
نخستین محصولات تجاری کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج راهی بازار فروش در استان البرز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، محصولات ارگانیک دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج شامل ادویه جات، چای ایرانی بهاره و عرقیجات گیاهی برای فروش به بازار عرضه شد.

دکتر داود حبیبی رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اعلام این خبر گفت: برخی محصولات دیگر از قبیل انواع دمنوش های گیاهی با بسته بندی های مناسب و آرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با همکاری تعدادی از شرکت های دانش بنیان در حال تولید است که در مرحله بعدی ضمن افزایش میزان تولید، به بازار مصرف وارد خواهد شد.

وی ادامه داد: کارگروه های اقتصادی و سه کمیته صنعت، کشاورزی و خدمات در زمینه فعالیت‌های اقتصادی دانش‌بنیان در این دانشکده فعال است که با کمک به طرح های اقتصادی سایر دانشگاه های معتبر در نقاط مختلف جهان، راه های ورود دانشکده به عرصه اقتصادی و تجاری را بررسی می کند.

دکتر حبیبی با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در دانشکده کشاورزی واحد کرج افزود: این دانشکده با دارا بودن مزرعه تحقیقاتی فعال به ارائه محصولات در زمینه کشاورزی و غذایی اعم از انواع سبزی و صیفی جات، گیاهان زینتی، گیاهان دارویی و سایر محصولات کشاورزی و دامپروری به منظور استفاده کارکنان، استادان و دانشجویان و سایر شهروندان در سطح استان البرز می پردازد.