مهندس موسوی:

دانشگاه آزاد اسلامی باید نماد معرفی ارزش‌های اسلامی انقلابی باشد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی باید نماد معرفی ارزش‌های اسلامی انقلابی باشد
  • سه شنبه 4 تیر 1398
رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی باید نماد معرفی ارزش‌های اسلامی انقلابی باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیین معارفه مدیرکل جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، با حضور مهندس سیدمجید موسوی مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در واحد ایلام برگزار شد.

مهندس موسوی در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه‌ آزاد اسلامی نهادی علمی، فرهنگی، پژوهشی و اجتماعی‌‌‌ کشور و مولود انقلاب اسلامی است، گفت: با انتصاب دکتر ولایتی به عنوان رئیس هیأت مؤسس که دارای شخصیتی انقلابی، فرهیخته و با سابقه هستند، مسیری نو، تحولی و جهشی در عملکرد دانشگاه رقم خورده است.

وی ادامه داد: با انتخاب دکتر طهرانچی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که از مفاخر علمی و دانشمندان برجسته کشور هستند، مسیر بالندگی این دانشگاه سریعتر طی می شود و قطعاً اهداف متعالی انقلاب اسلامی تحقق می یابد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: در دانشگاه آزاد اسلامی تلاش ارزشمند و مستمری با پیگیری و هدایت دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی برای استفاده از ظرفیت نیروهای انقلابی و افرادی که انگیزه خدمت و رشد و تعالی کشور را دارند، شروع شده تا دانشگاه آزاد اسلامی به جایگاه والای خود در زمینه‌های پژوهشی، علمی و ... در تراز انقلاب اسلامی برسد.

مهندس موسوی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های گذشته به‌ دلیل سیاست گذاری نادرست در بحث های اعتقادی، علمی، سیاسی، مالی، اخلاقی و رفتاری دچار آسیب‌ شده که به واسطه این آسیب ها ظرفیت دانشگاه مغفول و دانشگاه نتوانسته به افق های بلند دست پیدا کند.

وی با تأکید بر اینکه باید نیروهای پاکدست متعهد به ارزشهای اسلامی با روحیه جهادی و عزمی استوار دانشگاه را به جایگاه واقعی خود برسانند، گفت: امام خمینی(ره) با پشتوانه معنوی و اعتقادی، تمام طاغوتها را کنار زدند و اگر انقلاب اسلامی نبود ما شاهد این همه بالندگی در عراق، لبنان، سوریه، بحرین، یمن و ... نبودیم. باید الگوی امام خمینی(ره) سرلوحه تمام کارها باشد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: امام خامنه ای (مدظله العالی) که شاگرد مکتب اهل بیت(علیهم السلام) است، به عنوان پرچم دار انقلاب اسلامی با هوشمندی هر چه تمام تر مسیر انقلاب اسلامی را طی می کند و همه فتنه ها و نقشه های پیچیده دشمنان که برای زمین‌گیر کردن انقلاب طراحی می‌شوند را با شکست مواجه می کند.

مهندس موسوی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب با اعتماد به نفس و شجاعت در مقابل چشم جهانیان می گوید: «من ترامپ را لایق دادن پیام نمی دانم و مجاهدین فی سبیل الله (سربازان امام زمان(عج)) پهپاد فوق پیشرفته آمریکا که نماد پیشرفت و اقتدار آنان بود را پس از رهگیری، رصد و پایش سرنگون می‌کنند.»

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرصتی تاریخی برای جامعه دانشگاه آزاد اسلامی فراهم کردند و عنایت ویژه‌ای به این دانشگاه دارند. این فرصتی به انقلابی‌ها و نیروهای ارزشی با تفکر جهادی است و ما باید قدر این فرصت را بدانیم.

مهندس موسوی با اشاره به گزارش عملکرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: حرکت های جهادی در این دانشگاه از جمله ایجاد امکانات برای کارمندان و اساتید به منظور سفر به عتبات عالیات و راهیان نور و فعالیت های خودجوش کارکنان در راستای عفاف و حجاب ارزشمند و قابل تقدیر است.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی امروز باید نماد معرفی ارزش‌های اسلامی انقلابی باشد.

وی ادامه داد: حراست دانشگاه یکی از بخشهای دانشگاه است که در کنار نهاد رهبری، بازرسی، فرهنگی، حقوقی و ... رسالت دفاع از دانشگاه را بر عهده دارد. همه وظیفه داریم در مقابل حرکت های انحرافی ایستادگی کنیم. مقابله با حرکت های انحرافی در مقابل حرکت شهدا که تمام هستی و سرمایه خود را برای دفاع از انقلاب و اسلام داده اند، کار بزرگی نیست.

در پایان این جلسه علی نوروزی به عنوان مسئول حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام معرفی و از زحمات و تلاش های خالصانه دکتر مجتبی قنبری مدیرکل سابق حراست استان و واحد ایلام تقدیر شد.

لازم به ذکر است، مهندس موسوی در بدو ورود به واحد دانشگاهی ایلام به همراه اعضای شورای دانشگاه به مقام شامخ دانشمند هسته ای شهید داریوش رضایی نژاد ادای احترام کردند.