تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و شرکت ملی حفاری ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • چهارشنبه 5 تیر 1398
دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و شرکت ملی حفاری ایران به منظور ایجاد گسترش زمینه های همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، به منظور ایجاد گسترش زمینه های همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی جهت رفع نیازهای موجود در صنایع کشور و خصوصاً صنعت حفاری کشور تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و شرکت ملی حفاری ایران به امضا رسید.

این تفاهم نامه به امضای دکتر علی سروری مجد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد و سید عبداله موسوی مدیر عامل و رئیس هیات مدیره شرکت ملی حفاری ایران رسید.

محورهای همکاری این تفاهم نامه شامل همکاری در برگزاری دوره های تخصصی موردنیاز دانشگاه از سوی شرکت، بهره گیری بهینه از پتانسیل های دانشگاه و شرکت جهت همکاری در برگزاری دروه های کارآموزی برای دانشجویان دانشگاه براساس امکانات و شرایط مورد توافق است.

تعریف و اجرای پایان نامه های تحصیلات تکمیلی مورد نیاز، استفاده از امکانات تحقیقاتی (آزمایشگاهی و کارگاهی) متقابل، انجام پروژه های تحقیقاتی مورد نیاز طرفین براساس فراخوان‌های پژوهشی و قوانین مربوطه و انجام بازدیدهای متقابل علمی از دیگر محورهای همکاری در این تفاهم نامه است.