برگزاری نخستین آزمون جامع دکتری تخصصی پرستاری در دانشگاه آزاد

تصویر مطلب برگزاری نخستین آزمون جامع دکتری تخصصی پرستاری در دانشگاه آزاد
  • چهارشنبه 12 تیر 1398
نخستین آزمون جامع دکتری تخصصی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار و تا شنبه 15 تیرماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر طاهره نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: نخستین آزمون جامع دکتری تخصصی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت 3 نفر از دانشجویان ورودی مهر 96 در این دانشکده برگزار شد.

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته آزمون جامع دارای دو بخش کتبی و شفاهی است. بخش شفاهی این آزمون روز شنبه 15 تیرماه برگزار می شود.

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از حضور دکتر مریم رسولی عضو بورد پرستاری و نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر امیرعباس لشگری مدیرکل آموزش و نماینده معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در این آزمون خبر داد.