برگزاری جشنواره سراسری هنر، ادبیات دینی و قرآنی دانشگاه آزاد

تصویر مطلب برگزاری جشنواره سراسری هنر، ادبیات دینی و قرآنی دانشگاه آزاد
  • چهارشنبه 12 تیر 1398
بیست و چهارمین جشنواره سراسری هنر، ادبیات دینی و قرآنی در دانشگاه آزاد  اسلامی واحد کرج برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در دومین جلسه هماهنگی برگزاری بیست و چهارمین جشنواره سراسری هنر و ادبیات دینی و قرآنی با تأکید بر حضور همه جانبه بخش های مختلف دانشگاهی در این رویداد مهم معنوی و کشوری، گفت: به فضل الهی با همکاری و همگامی تمام بخش ها، جشنواره ای در شأن کلام الهی برگزار و به عنوان برگ زرین دیگری به افتخارات فرهنگی و معنوی واحد کرج و استان البرز افزوده خواهد شد.

دکتر برهانی فر اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز دارای ظرفیت های بسیار بالایی در امور قرآنی است که با دعوت از همیاران فرهنگی، مجموعه های قرآنی و سایر دست اندرکاران این عرصه، امیدواریم این توانمندی به خوبی به تصویر کشیده شود.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر اکبری معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سه حوزه مکاتبات، اقدامات و انتظارات به تشریح روند آماده سازی واحد کرج برای برگزاری بیست و چهارمین جشنواره سراسری هنر و ادبیات دینی و قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت.

وی با اشاره به اینکه مسئولان و اعضای اجرایی در 6 کمیته اطلاع رسانی، اسکان، تشریفات و هماهنگی، پشتیبانی، فنی و داوری و فرهنگی ساماندهی شده‌اند، گفت: مکاتباتی با سایر سازمان های استان البرز ماننده حوزه هنری و اداره کل تبلیغات و ارشاد اسلامی البرز صورت گرفته تا علاوه بر پتانسل های دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز از اساتید و متخصصان حوزوی و دانشگاهی استان نیز بهره ببریم.

مراسم تقدیر از آثار برتر بیست و چهارمین جشنواره سراسری هنر و ادبیات دینی و قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی در مهرماه امسال به میزبانی واحد کرج برگزار می شود.