آکادمی تخصصی والیبال در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا تأسیس می‌شود

تصویر مطلب آکادمی تخصصی والیبال در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا تأسیس می‌شود
  • شنبه 15 تیر 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا از تأسیس آکادمی تخصصی والیبال در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ورامین ـ پیشوا، دکتر حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا گفت: در راستای راه‌اندازی و توسعه مدارس تخصصی و آکادمی‌های ورزشی، آکادمی تخصصی والیبال تحت نظر و هدایت مستقیم آقای مصطفی مربی پیشکسوت والیبال کشور با هدف کشف استعدادهای والیبال منطقه به زودی افتتاح می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با اشاره به اینکه این واحد دانشگاهی از امکانات و تجهیزات مناسب ورزشی برخوردار است، افزود: جوانان بسیاری در این منطقه علاقه وافری به رشته ورزشی والیبال دارند که تأسیس این آکادمی در دشت والیبال خیز جنوب شرق استان تهران نقش بسیار مهمی در تربیت و کشف استعدادهای برتر والیبال به ویژه شناساندن آنها به تیم‌های برتر کشور خواهد داشت.

وی حضور پرافتخارترین مربی والیبال کشور در کنار استفاده از امکانات و تجهیزات مناسب ورزشی موجود را فرصتی مغتنم برای علاقه مندان رشته جذاب والیبال برشمرد و ادامه داد: کلیه اقدامات این آکادمی با نظارت و هدایت مستقیم آقای مصطفی کارخانه که اصالتاً اهل شهرستان پیشوا بوده و با بیش از 10 دوره قهرمانی لیگ برتر به عنوان موفق‌ترین سرمربی ایرانی نام گرفته اند انجام می شود.

زارعی یادآور شد: ظرفیت این آکادمی محدود است و علاقه مندان می توانند برای ثبت نام به مجتمع ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی پیشوا مراجعه کنند.