دکتر خالصی دوست:

بررسی موضوعات مرتبط با کویر، مأموریت دانشگاه آزاد سمنان در طرح پایش است

تصویر مطلب بررسی موضوعات مرتبط با کویر، مأموریت دانشگاه آزاد سمنان در طرح پایش است
  • یکشنبه 16 تیر 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: این دانشگاه با بهره‌گیری از امکانات به بررسی موضوعات مرتبط با پدیده کویر در مباحث صنعتی، تجاری، اقتصادی، گردشگری، انرژی، فرهنگی و اجتماعی می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد سمنان، دکتر عبدالله خالصی دوست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در جلسه سیاست‌گذاری طرح پایش استان سمنان که با حضور دکتر محمدعلی اکبری رئیس دبیرخانه پایش دانشگاه آزاد اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی استان سمنان و معاونان پژوهشی واحدهای دانشگاهی این استان برگزار شد گفت: دانشگاه آزاد به ‌عنوان یک شبکه گسترده در سراسر کشور از لحاظ نیروی انسانی، تجهیزات، تشکیلات و امکاناتی که دارد در خدمت آحاد جامعه قرار دارد.

وی اظهار داشت: اعتقاد مدیران دانشگاه آزاد اسلامی بر این است که تجهیزات و منابع انسانی این دانشگاه متعلق به مردم است و باید در خدمت مجموعه مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.

دکتر خالصی دوست با یادآوری تشکیل قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی و مشارکت در رفع مشکلات هموطنان در حوادث اخیر از جمله حادثه سیل در استان‌های شمالی و جنوبی و مشارکت در طرح ملی کنترل فشارخون تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی درباره مسائل اجتماعی کشور احساس وظیفه می‌کند. این تشکیلات متعلق به مردم است و باید در خدمت مردم و نظام باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با تأکید بر اینکه هدف ما انتفاعی نیست، خاطرنشان کرد: هدف این است که با تأمین هزینه‌ها، مشکلات جامعه را حل و مسیر را برای توسعه هموار کنیم. بر همین اساس در طی سال‌های گذشته دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل چابکی ساختاری، توانسته متناسب با نیاز جامعه حرکت کند.

وی با بیان اینکه اساس کار در طرح پایش هدفمندسازی پژوهش و شناسایی و ارائه راه حل برای معضلات کشور بر اساس ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های منطقه‌ای است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در موضوع کویر به‌عنوان محور شناخته شده و به کمک امکانات واحدهای دانشگاهی در سراسر کشور اعم از سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به بررسی موضوعات مرتبط با پدیده کویر در مباحث صنعتی، تجاری، اقتصادی، گردشگری، انرژی، فرهنگی و اجتماعی خواهد پرداخت.

وی با اعلام آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای حل مشکلات دستگاه‌های اجرایی اعم از ارگان‌ها، نهادها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی، تصریح کرد: این دانشگاه آمادگی دارد با شناسایی مشکلات سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی، چالش‌ها را تبدیل به مسئله کرده و با بهره‌گیری از نیروی انسانی متخصص و بسیج امکانات خود در سراسر کشور راه حل برون رفت از مشکلات و رفع موانع را ارائه کند.

در ادامه این جلسه دکتر محمدعلی اکبری رئیس دبیرخانه پایش دانشگاه آزاد اسلامی و سرهنگ عبدالله حسنی جانشین فرماندهی نیروی انتظامی استان سمنان در سخنان کوتاهی به ارائه نقطه نظرات خود در چارچوب طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی پرداخته و بر اجرای دقیق این طرح بر اساس نیازهای جامعه تأکید کردند.