تولید محصولات ارگانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

تصویر مطلب تولید محصولات ارگانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
  • دوشنبه 17 تیر 1398
در حوزه گیاهان دارویی 6 محصول ارگانیک در هسته فناور مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد تولید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد خرم آباد، حماد بهرامی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد گفت: در حال حاضر 7 هسته و 3 واحد فناور در این مرکز در زمینه های مختلف مشغول به فعالیت هستند.

وی اظهار داشت: محصولات ارگانیک تولید شده در حوزه گیاهان دارویی شامل ژل و اسپری ارگانیک چند منظوره با اثرات درمانی و بهداشتی، اسپری ارگانیک چند منظوره کفش با اثرات درمانی و بهداشتی، اسپری چند منظوره گیاهان آپارتمانی با اثرات بیولوژیک، دهان شویه گیاهی با اثرات درمانی و مایع شستشوی سر ضد شپش با اثرات درمانی است که در ساخت همه این محصولات از گیاهان بومی استفاده شده است.

گفتنی است گیاهان دارویی در طرح پایش به دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان واگذار شده است.