اهدای درآمدهای بازارچه خیریه دانشجویی دانشگاه آزاد نجف‌آباد به کودکان سرطانی

تصویر مطلب اهدای درآمدهای بازارچه خیریه دانشجویی دانشگاه آزاد نجف‌آباد به کودکان سرطانی
  • دوشنبه 17 تیر 1398
بیش از هفتاد میلیون ریال از محل درآمد بازارچه خیریه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف­ آباد به کودکان سرطانی اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف آباد، مهدی شانه مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه­ آزاد اسلامی واحد گفت: جمعی از دانشجویان فعال رشته های پزشکی، مامایی و پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در اقدامی خداپسندانه و خیرخواهانه، به برپایی بازارچه خیریه با هدف کمک و تأمین بخشی از هزینه های درمانی کودکان سرطانی بی بضاعت و کم توان مالی به مدت سه روز در این واحد دانشگاهی اقدام کردند.

شانه افزود: در این بازارچه دانشجویان با فروش مواد خوراکی، صنایع دستی، ارائه محصولات فرهنگی و سرگرمی، انجام تست فشار، قند خون و BMI اقدام به جمع آوری کمک های نقدی از دانشجویان، استادان و کارمندان در قالب خرید از بازارچه کردند.

وی در پایان اظهار داشت: مبلغ 70 میلیون و 805 هزار ریال از محل درآمدهای بازارچه خیریه جمع آوری شد که به ­حساب بیمارستان حضرت سیدالشهدا(ع) اصفهان جهت درمان کودکان سرطانی اهداء شد.