به ریاست دکتر طهرانچی

جلسه هیأت امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد برگزار شد

تصویر مطلب جلسه هیأت امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد برگزار شد
  • دوشنبه 17 تیر 1398
شصت و چهارمین جلسه هیأت امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر طهرانچی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، شصت و چهارمین جلسه هیأت امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان عصر امروز به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور اعضاء در سازمان مرکزی برگزار شد.

در این جلسه دکتر بابک نگاهداری رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به ارائه گزارشی از وضع موجود، رویکردهای جدید، اهداف، چشم انداز و برنامه های این باشگاه پرداخت.

در ادامه جلسه درخصوص آیین نامه عضویت دانشجویی، دستورالعمل مسابقات، رویدادها، جشنواره‌ها و المپیادهای علمی، آیین نامه تاسیس و فعالیت تیم های تخصصی و حرفه ای، آیین نامه ارزیابی عملکرد و رتبه بندی دفاتر باشگاه، ساختار جدید پیشنهادی باشگاه و نحوه تامین مالی هزینه باشگاه ها در حوزه‌های دانش‌آموزی، حق سرپرستی روسای باشگاه، الگوی ارزیابی و تعیین سطح باشگاه‌‌ها براساس دستورالعمل ارزیابی باشگاه‌ پژوهشگران جوان و نخبگان بحث و تبادل نظر شد.