تکمیل و راه اندازی زمین ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب

تصویر مطلب تکمیل و راه اندازی زمین ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب
  • چهارشنبه 19 تیر 1398
زمین ورزشی چند منظوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب با کمک خیرین شهرستان میاندوآب احداث و راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد میاندوآب، دکتر رامین رستمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: به منظور رفاه حال جوانان شهرستان و افزایش درآمدهای غیر شهریه دانشجویی، زمین ورزشی چند منظوره با کمک خیرین احداث و تکمیل شد.

دکتر رستمی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب یکی از دانشگاه های بزرگ شهرستان است که بخش وسیعی از محوطه این دانشگاه بلاتکلیف و بدون استفاده باقی مانده بود که با کمک خیرین مدرسه فوتبال در چمن ورزشی دانشگاه راه اندازی شد.

وی اظهار داشت: مهمترین رسالت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب توسعه آموزش عالی، تربیت جوانان نخبه علمی و نهادینه کردن فرهنگ اسلامی در جامعه است و راه اندازی رشته های ورزشی در این دانشگاه، موجب استعدادیابی و ایجاد نشاط در بین دانشجویان و قشرجوان خواهد شد.

برگزاری مراسم عفاف و حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب

مراسم عفاف و حجاب به مناسبت بزرگداشت دهه کرامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب برگزار شد.

دکتر رستمی در این مراسم گفت: عصمت، تزکیه نفس، علم، دیانت، اخلاق و سیره نبوی از مهمترین ویژگی های یک زن پاکدامن و نیکو است که همگی در وجود حضرت معصومه (س) متجلی شده و تنها اولیاء و برگزیدگان درگاه الهی از این صفات نیک برخوردار هستند و زنان جامعه امروزی باید از این صفات حسنه الگو برداری کنند تا جامعه به سوی سعادت و تعالی سوق داده شود.