دکتر آقامیری:

فرصت تحقیق و پژوهش به اساتید داده شود

تصویر مطلب فرصت تحقیق و پژوهش به اساتید داده شود
  • دوشنبه 24 تیر 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: دادن فرصت تحقیق و پژوهش به اساتید دانشگاه از موضوعاتی است که مسئولان  واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید به آن توجه داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تهران مرکزی، دکتر سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در جلسه شورای دانشگاه با بیان اینکه استادان دانشگاه علاوه بر نقش والای معلمی باید فرصت مطالعه، تحقیق و پژوهش نیز داشته باشند، افزود: با کاهش ساعات تدریس و ایجاد مراکز تحقیقاتی می توانیم به این مهم بپردازیم.

وی تأکید کرد: دادن فرصت تحقیق و پژوهش به اساتید دانشگاه از موضوعاتی است که مسئولان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید به آن توجه داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افزود: ایجاد و گسترش فضاهای پژوهشی و پژوهشکده های درآمدزا از دیگر برنامه های مهم دانشگاه آزاد اسلامی است که این امر موجب کاهش وابستگی به شهریه دانشجویی می شود.

دکتر آقامیری در بخش دیگری از سخنان خود با تأسی به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه، «دانشگاه خودش را از مسائل کشور جدا نداند و چالشهای کشور برای دانشگاه، مسائل واقعی و حقیقی و اصلی باشد.»، تصریح کرد: دانشگاه آزاداسلامی به عنوان یک دانشگاه حل مسأله با وجود پتانسیل های علمی در واحدهای مختلف می تواند در حل مسائل کشور کارهای بزرگی انجام دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با تأکید بر ایجاد فضایی مملو از آسایش و آرامش در محیط دانشگاه، اظهار داشت: به منظور افزایش سطح رضایتمندی دانشجویان، استادان و کارکنان باید تدابیری اتخاذ شود تا از ترددهای زمانبر و وقت گیر در سطح واحدهای استان تهران کاسته شود.

در ادامه این جلسه درباره مسائل مختلف دانشگاه از جمله فرصت های مطالعاتی، طرح های تحقیقاتی، افزایش حقوق، مسائل فرهنگی، انعقاد تفاهم نامه با بخش های صنعتی و... بحث و تبادل نظر شد.